Tjenester

Profilbilder


Profilbildet er ofte det første som blir lagt merke til på din CV, LinkedIn og i sosiale medier.

1950 kr

Profilbildet er ofte det første som blir lagt merke til på din CV, LinkedIn og i sosiale medier. Et godt bilde innbyr til kontakt og får deg til å virke selvsikker. Verdien av et profesjonelt portrett er derfor stor. Vi tar profilbilder til bruk i alle kanaler. Prisen inkluderer 10-20 minutter fotografering og ett ferdig redigert høyoppløselig bilde i farge eller sort/hvitt. Påfølgende bildefiler koster 500,– per stykk. 

Sportsfoto


Driver du med idrett er det viktig med gode bilder for å bli attraktiv for sponsorer.

1950 kr

Vi i Ravnfoto har spesialisert oss innen fotografering av idrettsgrener. Det å kunne skape action bilder som kan brukes for å promotere deg som utøver, blir viktigere og viktigere.

1 bilde 750 kr
5 bilder 2000 kr
10 bilder 3800 kr
15 bilder 4500 kr
20 bilder 5500 kr 

Bedriftsfoto


Profesjonelle bedriftsbilder er som oftes det første potensielle kunder vil legge merke til.
Ta kontakt for tilbud!

Vi har gode avtaler for fotografering av ansatte i bedrifter. Dere kan komme til oss i vårt studio, eller vi kommer til dere. Dersom det er mange som skal fotograferes på en gang, kan det være best at vi kommer til bedriften, slik at de ansatte slipper å reise. Da kan vi enten rigge til et studio med nøytral bakgrunn, eller vi bruker omgivelsene, ute eller inne. Vi tilpasser bildene til bedriftens profil og ut fra hvordan de skal presenteres, og kommer gjerne med anbefalinger. Vi tilbyr også fast avtale med bedrifter som gjør at fotografering av nye ansatte foretas til en lavere pris. I tillegg til ansattportretter, kan vi ta miljøbilder til nettsider eller trykksaker. 

Familiefoto

1500 kr

Vi liker å tenke på familiebilder som en investering. For hvor ofte er vel hele familien samlet på ett bilde? Enten det er besteforeldre med barn og barnebarn, søskenflokken, kjernefamilien, storfamilien eller bare dere to, er et familiefotografi et minne for livet. Vi anbefaler at alle kler seg slik at antrekkene harmonerer. Unngå klær med mønster, og velg gjerne lignende fargetoner. Da er det dere som kommer i fokus, og ikke klærne. Fotograferingen inkluderer webgalleri med høyoppløselige bildefiler. Digitale bildefiler kjøpes i etterkant.

1 bilde 750 kr
5 bilder 2000 kr
10 bilder 3800 kr
15 bilder 4500 kr
20 bilder 5500 kr